Traditiegetrouw vond vanmorgen de Nieuwjaarwandeling FLVN plaats in het winters- maar prachtige hondenbos Het Leesten.

Zo rond 10:00 arriveerde Frits als eerste Finse Lap, rustig wachtend op de vele Lappen vriendjes & vriendinnetjes die stap-voor-stap arriveerden bij ’t Leesten. De ene rustig en stil afwachtend op hetgeen komen ging, de andere vol van enthousiasme en vergezeld van hun duidelijke aanwezigheid.

Zo rond 10:30 waren er zo’n 35 Lappen gearriveerd, vergezeld door zo’n 50 wandelaars. Mariska kon nog net het eerste toegangshek openen, voordat zij al voorbij werd gestoken door de roedel Lappen die niet meer te houden was: hun wandeling was begonnen!

De honden genoten volop van elkaar en het winters landschap, terwijl de wandelaars meegenoten van de enthousiasme van de honden en ook hun hobby en passie delend met elkaar. Andere wandelaars bleven even stilstaan om hun bewondering over het voorbijtrekkend kleurenpallet te laten blijken: duidelijk lijkend op elkaar maar toch ook zo verschillend.

Na ruim een uur genieten waren alle honden weer terug bij elkaar: de pups na een verkorte wandeling en de groten na de volledige groene route. Na de wandeling werd de serre van de Kiosk grotendeels gevuld met nagenietende honden en hun baasjes die genoten van een door de FLVN aangeboden kop erwtensoep.

Heerlijk genoten!

Een impressie:

 

 

 

 

Bedankt voor de heerlijke wandeling en tot een volgende keer!

Mariska & John