Deelnemen aan tentoonstellingen

Misschien ben je door de fokker van je hond gevraagd een keer deel te nemen aan een tentoonstelling of lijkt het je zelf leuk om met je hond deel te nemen. Via onderstaande links is informatie te lezen wat het doel van een tentoonstelling is, de gang van zaken tijdens een tentoonstelling en hoe je jouw hond en jezelf daar op kunt voorbereiden.

http://www.raadvanbeheer.nl/verenigingen-en-activiteiten/tentoonstellingen-exterieurshows/
http://www.raadvanbeheer.nl/nc/verenigingen-en-activiteiten/agenda-activiteiten/

Overzicht buitenlandse tentoonstellingen:

http://www.vdh.de/ausstellungen/
http://www.srsh.be/pages-nl/kalender.html
http://english.dkk.dk/side.asp?ID=3115

Keurmeesters hebben de verplichting aandacht te hebben voor het welzijn van de honden die tentoongesteld worden en evt. zorgpunten in hun beoordeling mee te laten wegen.

De FLVN ontvangt de uitslagen van CAC en CACIB Nederlandse tentoonstellingen automatisch, voor de kleine shows, stuur daarvan de uitslag op naar fokinfo.

Leden worden verzocht bij deelname aan buitenlandse shows de uitslag van hun hond en eventueel de overige deelnemende honden inclusief de naam van de keurmeester door te geven voor registratie en publicatie aan:

fokinfo@finselappenhonden.nl

Als je hond Nederlands, Internationaal kampioen wordt of een buitenlands kampioenschap behaald, stuur dan een kopie van het certificaat met vermelding plaats van de tentoonstellingen en onder welke keurmeesters de benodigde cac (-ib)’s (kampioenspunten) zijn behaald aan:

fokinfo@finselappenhonden.nl

http://www.raadvanbeheer.nl/inschrijvingen-aanvragen-en-bestellingen/aanvraag-nederlands-jeugd-veteranen-kampioen/
http://www.raadvanbeheer.nl/inschrijvingen-aanvragen-en-bestellingen/aanvraag-internationaal-kampioen-cibcie/