Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

8 september: FLVN Kampioensclubmatch 2019

8 september 2019 @ 10:00 - 16:00

Het bestuur van de FLVN nodigt u uit voor de clubmatch die op zondag 8 september 2019 gehouden wordt op terrein van GHSV te Harderwijk.

Een show alleen voor Finse Lappenhonden, alle Finse Lappenhonden kunnen er aan meedoen: van jong tot oud. Lid zijn van de FLVN is geen voorwaarde.

De keuringen vinden gedurende de dag plaats. Uit elke klasse wordt de beste reu en teef gekozen. Aan het eind van de keuringen komen de beste reuen/teven bij elkaar en wordt daar de beste van het ras uit gekozen. Punten die op een kampioensclubmach verdiend worden tellen dubbel. Uiteraard zijn er prijzen voor de winnaars, maar alle honden die deelnemen krijgen een attentie.

Voor diegenen die vaker een hondententoonstelling hebben bezocht is dit bekend, voor diegenen die het ook een keer willen meemaken is het een leuke kennismaking in een vertrouwde omgeving. Natuurlijk komt de Finse Lappenhond in een buitenshow beter tot zijn recht.

Wilt u zich voorbereiden op hoe het er aan toe gaat op een hondenshow kijk dan eens op: www.hondenfan.nl/sport/showen-met-je-hond-73

De keuringen beginnen op 8 september om 10:00 en duren tot ongeveer 15:30 uur.

De keurmeesters voor de keuringen zijn mevrouw Tiny Hensema (reuen) en de heer Leon Scholten (teven). De kosten voor de keuring zijn € 30,- per hond. Voor de baby en puppy klasse zijn de kosten € 20,- per hond.

Per deelnemer wordt er een catalogus uitgereikt.

U kunt zich inschrijven vanaf 15 april tot 15 augustus 2019, via het nieuwsbericht op de website.

Tot 8 september 2019 !

Gegevens

Datum:
8 september 2019
Tijd:
10:00 - 16:00