Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wandeling Kootwijkerduin

maart 26 @ 12:00 - 13:30

Op zaterdag 26 maart gaan we met de FLVN wandelen bij Kootwijkerduin (Kootwijk). De wandeling is gepland van 12:00 tot 13:30 (verzamelen om 11:45 op de Veluwe parkeerplaats aan de Nieuw Milligenseweg in Kootwijk). Erna is er de mogelijkheid tot napraten en een hapje en een drankje bij het naastgelegen Pannenkoeken Restaurant Kootwijkerduin (op eigen kosten).

Kootwijkerduin is een onderdeel van de Veluwe waar honden het hele jaar door los mogen lopen. Het losloopgebied is 56 hectare groot en ligt tussen de spoorwegovergang en pannenkoekenhuis Kootwijkerduin. Kootwijkerduin bestaat uit woeste zandgronden afgewisseld met bemoste gebieden en naaldbossen. Je vindt er leuke bospaadjes en op de vlaktes kunnen de honden heerlijk rennen en ravotten!

Je kunt (gratis) parkeren op de Veluwe parkeerplaats aan de Nieuw Milligenseweg in Kootwijk. Hiervandaan steek je de Nieuw Milligenseweg over en loop je direct het losloopgebied in.

Voor het aanmelden voor deze wandeling vul je onderstaand formulier in. Voor meer informatie stuur een mail naar: evenementen@finselappenhonden.nl

Velden gemerkt met een * zijn verplicht

Tot 26 maart!

Mariska & John – evenementencommissie FLVN

Gegevens

Datum:
maart 26
Tijd:
12:00 - 13:30

Locatie

Kootwijk
Nieuw Milligenseweg
Kootwijk, Nederland