Het bestuur van de FLVN wil jullie mening vragen en een voorstel doen aangaande onze Kampioensclubmatch. Het bestuur weet dat in het verleden is afgesproken dat onze Kampioensclubmatch de ene keer op zaterdag en de andere keer op zondag zou worden georganiseerd.

De achterliggende reden:

In 2017 had de FLVN een afspraak, om de Kampioensclubmatch te organiseren bij “het Lierderholt te Beekbergen. Een week voor de geplande datum kreeg het bestuur te horen dat “het Lierderholt” toch geen toestemming gaf voor het organiseren van deze Kampioensclubmatch. Het Lierderholt heeft toen een alternatieve locatie voor ons geregeld, namelijk bij stichting Het Hoogeland te Beekbergen en dit beviel goed. Het bestuur heeft in 2018 via “het Lierderholt” afspraken gemaakt om in 2019 onze Kampioensclubmatch opnieuw bij stichting Het Hoogeland te organiseren. Echter toen er in juni 2019 nog geen definitieve bevestiging kwam is het bestuur zelf op zoek gegaan naar een nieuwe locatie en kwamen uit bij hondenschool GHSV te Harderwijk (hier hadden we in 2018 ons jubileum gevierd met de spelletjesdag). Bij GHSV waren wij zeker welkom. Het bestuur heeft hierna “het Lierderholt” in kennis gesteld van dit besluit, de reactie van “het Lierderholt” was dat ook zij op zoek waren naar wederom een alternatieve locatie omdat er bij stichting Het Hoogeland geen ruimte voor ons was. Het Lierderholt was blij met onze eigen actie.

Jullie mening en het voorstel:

Omdat we bij de GHSV alleen op zondagen terecht kunnen verzoekt het bestuur, samen met de evenementencommissie, om toestemming om de komende jaren de Kampioensclubmatch en de spelletjesdag op de 2e zondag van september te mogen organiseren. Dit houdt in dat we in de even jaren de familiedag/spelletjes dag organiseren, en in de oneven jaren de Kampioensclubmatch.

Als we hier toestemming voor krijgen kunnen we voor de komende jaren afspraken maken met de GHSV, zodat deze datum en de locatie vast staat.

Hieronder een enquête waar jullie de gelegenheid hebben je mening te geven.

Met vriendelijke groet,

Bestuur FLVN

Velden gemerkt met een * zijn verplicht