De 18e nationale kampioenschapstentoonstelling van de Stichting Keesachtigen en Poolhonden komt eraan. Deze tentoonstelling wordt gehouden in de Hanzehal te Zutphen. Op zondag 18 september 2022.

De vertegenwoordigers van de betrokken rassen zijn druk bezig deze tentoonstelling voor te bereiden. Ook de uw club werkt eraan mee om het een succesvolle tentoonstelling te maken. Over het algemeen is het een gemoedelijke tentoonstelling waar men naar toe gaat om kennissen en vrienden te ontmoeten en hun honden te bekijken. We proberen altijd met stands van de betrokken rasverenigingen het gezellig aan te kleden. Het is een officiële nationale tentoonstelling waardoor er dus ook kampioenschapspunten (CAC) te behalen zijn.

Kijk op onze website om te zien wie de honden van uw ras keurt. Alle honden die gekeurd worden krijgen een geschreven rapport en een klein aandenken. De Hanzehal is makkelijk te vinden in Zutphen en men kan parkeren achter de hal, gratis.  In 2018 waren er in het totaal 235 honden ingeschreven.  Dat betekent dat er voldoende ruimte is om uw bench en stoel neer te zetten in de buurt van de ring waar uw ras gekeurd wordt. Natuurlijk zouden we het leuk vinden als er een groot aantal honden worden ingeschreven.

U kunt vanaf 1 juni inschrijven via de website www.keesachtigen-poolhonden.nl