Het Kerst Winner Team heeft de huidige situatie rondom het nationale COVID beleid besproken. Op basis van de actuele inzichten en mogelijkheden heeft het Kerst Winner Team besloten vooralsnog alles op alles te zetten om de 2021 editie van dit prestigieuze en kleurrijke event door te laten gaan.

De persconferentie van vrijdag 3 december a.s. zal uiteindelijk bepalend zijn hoe wij onze show kunnen gaan vormgeven. Wij houden u natuurlijk op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen.

Ons uitgangspunt is om een zo compleet mogelijke tentoonstelling te organiseren waar de jaarlijkse Winner 2021 titels te behalen zijn, de Crufts kwalificatie en het CAC dubbel telt. De inschrijvingen verlopen boven verwachting goed en wij verzoeken u dan ook, als u van plan was om in te schrijven dit vandaag nog te doen! u kunt veilig inschrijven en tot 95% is uw inschrijfgeld gegarandeerd. VOL=VOL! (De vorige editie moesten wij ook eerder sluiten)

Wij hebben er vertrouwen in dat wij onze Kerst Winner Show 2021 op een veilige en verantwoorde wijze kunnen organiseren voor de Nederlandse en internationale hondenwereld. Wij rekenen op de support en begrip van onze deelnemers dat wij met elkaar de dan geldende richtlijnen en regels zullen respecteren.

Graag tot ziens om zaterdag 11 & zondag 12 december a.s.

Het Kerst Winner Team